Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
13.09.2012 10:11 - Да дойде Ленин ! /!?!/
Автор: syrmaepon Категория: Други   
Прочетен: 2757 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 13.09.2012 12:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди време разказвах спомените си от една руска пиеса ,гледан в детските ми години за да споделя трайните си впечатления и поуки.

/ Завещано от Ленин /


Дойде време и за спомени от друга пиеса.И о,каква изненада - отново свързана с Ленин.Предупреждавам,че това са много смътни спомени,а то всъщност няма и много какво да си спомням.


Ленин лежи ранен /от есерка-терористка / във въображаема съседна стая.На сцената са неговите партийни другари над които е легнала не леката задача да държат кормилото на Държавата,Революцията и прочее....Представлението беше в две части и двете части представляваха едно и също нещо:
Навън народътът вика "Искаме хляб,искаме хляб"...Вътре другарите тихо мълвят "ох какво ще правим сега без Ленин,ох какво ще правим сега..." И само един от тях / не си спомням,кой беше/,ставаше и предлагаше: "Другари,да дадем хляб на хората..." Останалите ,замаени,не го чуваха и продължаваха да кършат ръце....


Споменът изплува пак по две причини . Неотдавна изгледах едно руско предаване,в което разискваха дилемата дали да не погребат най-накрая мумията на Ленин по християнски или има някакъв смисъл да бъде изложена за поклонение .Надделя мнението,че мумията ще стои за вечни времена,защото това е нужно на руския народ.Имаше само две момчета / светлина в тунела/ ,които твърдяха,че докато мумията е изложена публично,от това държава няма да стане.
Втората причина е прочетената статия от един блог,а именно


Ленин будет жить...
......................................
"Сотрудники Центра биомедицинских технологий, которые не первый год следят за сохранностью тела вождя мирового пролетариата, сообщили, что стоят на пороге грандиозного события. Им удалось найти в мумии Ленина несколько клеток, из которых можно извлечь живое ДНК и клонировать Владимира Ульянова."


Прочетеното,не само събуди у мен стари ,детски спомени,но ми разясни и тъй неразбираемото и скучно за мен тогава представление:

Руският народ не може да се спаси сам в трудни моменти,единствено и само Ленин е неговото спасение!


image

И все пак надежда има - две момчета и един блогърски коментар:,


Это прекрасно, когда вместо мумии будет зомби





Тагове:   Ленин,   зомби,   мумия,   зомби блус,


Гласувай:
8



1. demonwind - Ленин е бил
13.09.2012 10:38
яйцето, от което се е изпюпила най-зловещата личност на планетата, задминаваща дори Тамерлан и Чингис Хан - Сталин. Синът на грузинския обущар-пияница успява да спретне за нула време най-силната армия, която някога светът (в този му вид, не говоря за предишни цивилизации) е познавал. Само дето другия хахо - дружката му от Германия - му прави с извинение к*р капан и тръгва на заколение, само и само да спаси континента и страната си... Успява донякъде и именно отрицателните последствия показват нагледно как за няма и половин век можеш да превърнеш част от една от най-дисциплинираните нации (германците) в чакащи наготово паразити. За осталаните от соц.лагера няма какво да говорим - резултатите са ясни, особено в южната част на Европа. В новия "Съветски" Съюз (ЕС) има две държави, които са за подигравка и обект на омразата на силните - България и Румъния. Тъй като няма как да си излеят гнева върху черните маймуни и чаршафите заради новата сакрална думичка "расизъм", ние сме им добре дошли с братята от Севера...
Та ето това е успял да надроби Ленин. Много години ще трябват още на Русия да премахва метастазите от този тумор. Дано да устои на чифутските атаки от страна на политиците на най-тъпия и дебел народ на света (Щатите) за разделение, защото тогава жална ни майка на всички...

Поздрави!
цитирай
2. syrmaepon - атаки за разделение
13.09.2012 11:17
то не виждам някакви разумни действия срещу това при днешната власт.Даже наопъки.
цитирай
3. анонимен - minio uishiba
13.09.2012 11:53
a dedo kvo imal predvid malkia stalinco trea opraa nestata s nacs lenko.
цитирай
4. анонимен - Санде: За Ленин се знае страшно много,изписани са книги до небето/, а всъщност ...
13.09.2012 12:13
... а всъщност се знае страшно малко.

"Ленин е вечно жив, Ленин е от живите по-жив!" - гърми гласът на Маяковски.

Ленин - вожд на световния пролетариат! Най-известната личност в света.

А заведе Русия с огромния й потенциал да бъде велика сила в света в "девета глуха". И обърка съдбата на десетки държави и милиони хора по света.

И да му пазят мумията още 100 години, той е вече на бунището на истроията.

Но как стана всичко това?

Световен заговор ли беше, пак еврейската ли нишка ?

Поздрави, Сирме!
цитирай
5. syrmaepon - Привет,Санде!
13.09.2012 12:33
Както казват психолозите - понякога измъчвания страстно се свързва с мъчителя си - но кой ще изекува руския народ не се знае.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: syrmaepon
Категория: Други
Прочетен: 1456446
Постинги: 642
Коментари: 2165
Гласове: 6288