Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2018 10:32 - Алекс Джоунс, водещ на INFO-WARS: това е война против мъжете и жените /4 минутен видеоклип/
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2017 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Хората често ме питат, защо понякога толкова се гневя и защо работя, отдавайки всичките си сили? И отговорът ми е съвсем класически, понеже това е истината, и че тези причини са достатъчни за всеки. Аз обичам децата си, но зная, че глобалистите установяват световен ред, основан на тотално угнетяване и античовечност. И ние за тях сме остаряла система. Ето тази гледна точка е причината, обясняваща действията на тези грабители, които искат да имат пълен контрол над нашия живот. Те искат окончателна (глобална) революция.
Днес, по време на почивката размишлявах, защо те подлагат на нападки (предаването) INFO-WARS, и защо толкова се плашат от нас. А отговорът е много прост: това е война против мъжете, против национализма и против протестните настроения. Кой ще се заеме да се съпротивява на глобалисткото авторитарно заграбване на властта? И кой е правел това в историята: това са мъжете! Ето кои се организират и се съпротивяват, при подобни случаи.
И ето затова премахнаха Дейвид Мак-Кин (и предаването "Praud Boys"). Ето защо го свалиха от директия ефир. А в същия ден ФБР заявиха, че те "Praud Boys" не са екстремисти и не са лоши. Но това не е важно, понеже сред тях има и някой, който предал на медиите, че всичко е точно обратно, - и затова ни забраняват в Ютюб, Туитер, Фейсбук и къде ли не. 
А в какво е вината му? - В това, че той каза: - "Ние варваме, че националната държава съществува, ние вярваме, че мъжът има право да е мъж".  Те говореха изобщо за всички мъже, и че те са сплотено братство, и че не са мъже, които гледат футбол, че не са мъже които ги водят за носа жените им феминистки, - които фактически получават заповеди от правителството. Не, те са просто мъже!
И това, както и националното движение, и организирането на хората в една общност, страшно ужасява глобалистите. Това крайно ги плаши. Ако не се позволява на хората да се организират и да се събират заедно, тогава ще настъпи краят на цивилизацията и на цялата човешка популация.
Ето защо се води войната против мъжете, против семейството и против личностите. Това е система в която държавата става сутеньор, а бащите - сутеньори на жените си.  
Жената била кухненска робиня. Аз не твърдя, че жената е кухненска робиня, и жените не се хващат на това, но главната цел е, да се разделят мъжете и жените, да се отделят едни от други. И ако успеят в това, за нас, това ще е краят, като човешки вид.
Против нас се оказва натиск от всички посоки. Ние ще поговорим за това, днес, и в близките дни аз ще поканя в студиото Девин Мак-Кин. Но нека не позволяваме да ни измамят дами и господа. Елитите тласкат света към много сериозни събития.
Всеки разбира, че който иска да превземе страната ви, той ще я деморализира, ще ви принуждава да я ненавиждате. Ще демонизират флага й, и националните и символи. Те разделят хората и нападат всеки мъж, който се опитва да организира другите мъже, другите жени, другите хора, в защита на нашето общо наследство, за защита на нашата общност. Това, за което ние сме заплатили, и което ние сме построили. Просто, здравият смисъл е, да се грижим и да внимаваме за себе си.
Ето защо толкова атакуват INFO-WARS, и ни нападат със силите на "дълбоката държава" (т.е. на задкулисните промасонски организации). Това можете да видите във всички новини, понеже показваме, че те са глобализти, че са чужденци, че това са безжалостните супер банки, които не плащат данъци, и имат дипломатически имунитет и неприкосновеност, които гледат на нас и на отвореното ни общество, като на лакомо късче, което да излапат.  
  
https://3rm.info/main/73632-zri-v-koren-jeto-vojna-protiv-muzhchin-i-zhenschin-vsego-mira-aleks-dzhons-video.html

Превод, Григор Симов



Гласувай:
1



1. radostinalassa - Алекс Джонс се опитва да пробуди янките
19.12.2018 10:42
Те са жертва на юдеите сатанисти, които са окупирали ЮС. Пробутват им ГМО храна, добавки, . Не им разрешават да си засаждат зеленчуци в градините. А техните семена са стерилни / Монсанто / . Говори и за джендър обучението на малките деца в САЩ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318789
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031