Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
28.02.2013 08:24 - Баба Марта - шеф на Министерството на Магията
Автор: syrmaepon Категория: Други   
Прочетен: 3248 Коментари: 4 Гласове:
7



- или що е то бяла магия и имали тя почва у нас

Ще кажете : що за налудничава идея - Баба Марта ,министерство,магия....
Но не сте прави
Да започнем отначало:Що е то бяла магия ?
Навремето и мен не ме интересуваше този въпрос,все пак живея в края на 20,началото на 21 век и да мисля за магия е абсурдно.
На тази тема ме открехна една далечна роднина - стриктна християнка и пълна вегетарианка.Гостуваше у нас за около 2 седмици,когато децата ми бяха още малки по това време - края на февруари.Веднъж тя назидателно ми рече: Нали няма да купиш мартиници на децата,защото това е бяла магия - бяла,но все пак магия.
Погледът ми навярно е изразявал питанка и затова ме информираха по-подробно.Всяко усукване на конец,съпроводено с нарочни мисли е магия.Ако усукваш бели конци и наричаш добри слова - това е бяла магия,ако конците са черни и мислите също - това е черна магия.
Роднината,слава богу,си тръгна навреме и аз купих мартеници на децата.

След две-три години децата тръгнаха на училище.Като съвестен родител трябваше да купя комплекти по трудово обучение,които съдържаха материали,необходими на учениците за работа в този учебен час.Освен всичко останало вътре имаше и бяло и червено кълбо.Че кой,като дете в училище или в детската градина не се е потил докато измайстори червено-бели пискюли ? Но в съзнанието ми изведнъж изникна стара ,забравена информация :Леле - рекох си - що за държава е това,в която в училище,в специално нарочен час ,одобрен от МОН,децата практикуват бяла магия ?Хари Потър ряпа да яде....
image
  Размислих се и стигнах до някои истини неведоми преди за мен.Например, получих отговора на трудния за мен въпрос - как оцеляваме всеки път и защо ни има още въпреки всички несгоди и нескопосаната дейност на министрите,които,подобно на герои от филм за магии,не можеш разбра от добрите ли са или от лошите.А отговорът е прост - благодарение на бялата магия извършвана ежегодно от хиляди малки харипотъровци в час по трудово обучение.Другият въпрос,който получи своя отговор е защо Хари Потър е дете и защо дете се бори със злото.Защото какви други мисли освен светли и благи в главата на едно дете и защото ,ако у нас вярата в доброто отдавна е закърняла,то у едно дете тя е покълнал стрък като кокиче в снега.
image

В името на нашето бъдещо оцеляване не се страхувайте да практикувате и разпространявате бялата магия,защото то без друго се крепи само на нея.Оставете на малките детски ръчички и главички да свършат основната работа,а вие се заемете с раздаването на изготвените от  магьосниците амулети.
Нанижете синьо око на бял конец за отблъскване на кризи и борсови земетръси и закачете на вратата на дома или работното място.




image
Ако имате тинейджър насърчете го да подари на всичките си възлюблени любовен амулет модел "Пижо и Пенда " за плодородие.
image


На съседчето подарете мартеница,изработена в работилницата на Небесния император за изобилие от ориз,който да стигне за целия китайски народ.

image

  При извършването на гореописаните действия изричайте винаги на глас тайната магическа формула :    
                                        
                                Честита Баба Марта !


И помнете   Magic School forever !

image


Тагове:   магия,   Баба Марта,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. martiniki - Честита баба МАрта!
02.03.2013 19:28
Усмихнат месец!
цитирай
2. syrmaepon - Честита и на теб - бяла и червена!
03.03.2013 09:11
martiniki написа:
Усмихнат месец!


цитирай
3. shveik5 - Не знам за каква орисия обаче
09.03.2013 00:11
към бялата ни магия се е оплела една червена магия. За нея нищо не знаем, само се чуват нещица и виждат резултатите! Едно конче` , ама цял един народ вързан с него!Като прикрепен вирус във файл. За светлото и бялото,честито!
цитирай
4. syrmaepon - Честито!
09.03.2013 09:14
И дано светлото и бялото набере сила!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: syrmaepon
Категория: Други
Прочетен: 1436341
Постинги: 613
Коментари: 2091
Гласове: 6229